Sabtu, 30 Agustus 2014

ρισμένα χρονικ

Έκρηξη της Διαχείρισης Πληροφοριών Εφημερίδα / Σεπτέμβριος / Οκτώβριος 2007-Σήμερα s των ηλεκτρονικών δεδομένων, σε συνδυασμό με τις τροποποιήσεις Δεκεμβρίου 2006 στα Ομοσπονδιακή Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας (FRCP) σχετικά με ηλεκτρονικά αποθηκευμένων πληροφοριών (ESI), απαιτεί την ενημέρωση και τη νομική τους επαγγελματίες να διευρύνουν τους γνώσεις σχετικά με το χειρισμό των ηλεκτρονικών ανακάλυψη. Οι πρόσφατες αλλαγές στην FRCP περιλαμβάνουν:


* Ορισμοί και ασφαλή διατάξεις λιμάνι για τις συνήθεις τροποποιήσεις των ηλεκτρονικών αρχείων κατά τη διάρκεια συνήθων εργασιών, όπως back ups [Τροποποίηση του άρθρου 37 (στ)]

* Οι πληροφορίες για το πώς να ασχοληθεί με τα δεδομένα που δεν είναι εύλογα προσβάσιμες [Τροποποίηση του άρθρου 26 (β) (2) (Β)]

* Πώς να ασχοληθεί με το παράγονται ακουσίως προνομιακή υλικό [Τροποποίηση του άρθρου 26 (β) (5)]

* Ευθύνες διατήρηση ESI και η προδικαστική συνέδριο. [Τροποποίηση του άρθρου 26 (στ)]

* Αιτήματα παραγωγή Ηλεκτρονικό αρχείο [Τροποποίηση Κανονισμού 33 (δ), 34, 26 (στ), (3), 34 (β) (iii)]

Υπάρχουν πολλές απόψεις για το πώς ΕΣΥ θα πρέπει να προγραμματιστεί, διαχείριση, η οργάνωση, η αποθήκευση και ανάκτηση. Μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές είναι εξαιρετικά δαπανηρή σε όρους των απαιτούμενων χρονικών και οικονομικών υποχρεώσεων τους. Συνεχώς μεταβαλλόμενες τεχνολογίες μόνο να προσθέσει στη σύγχυση. Ένας τομέας της σύγχυσης είναι η διάκριση μεταξύ των ιατροδικαστικών υπολογιστών και των ηλεκτρονικών ανακάλυψη? υπάρχει μια σημαντική διαφορά. Αυτές περιγράφονται στο sidebar Computer Forensics εναντίον Electronic Discovery.



Κάνοντας τις σωστές επιλογές

Επιτυχής ανταπόκριση στο e-ανακάλυψη στο πλαίσιο των περιορισμών του τροποποιημένου FRCP απαιτεί από τις οργανώσεις να κάνουν πολλές κρίσιμες αποφάσεις που θα επηρεάσουν τη συλλογή και την επεξεργασία του ΕΣΥ.

Επιλογές επεξεργασίας

Λόγω του όγκου των διαθέσιμων πληροφοριών για τη μικρότερη των συλλογών, καθίσταται αναγκαίο να διαχειριστεί τη διαδικασία για να ελέγχει το χρόνο και τον προϋπολογισμό. Τα ακόλουθα ερωτήματα πρέπει να απαντηθούν:

1 Ποιοι είναι οι άνθρωποι-κλειδιά;

Πρέπει να προσδιορίζονται οι άνθρωποι σημαντικό για μια υπόθεση. Αυτά τα άτομα-κλειδιά περιλαμβάνουν όχι μόνο τα στελέχη, αλλά και τους βοηθούς και λοιπό προσωπικό υποστήριξης από τις τεχνολογίες, λογιστική, πωλήσεις και το μάρκετινγκ, τις δραστηριότητες, και τα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού.

2. Πού βρίσκονται τα αρχεία;

Πρέπει να προσδιορίζονται όλες οι πιθανές τοποθεσίες των ηλεκτρονικών αποδεικτικών στοιχείων. Αυτά περιλαμβάνουν υπολογιστές στο σπίτι και σε όλους τους υπολογιστές που αποτελεί βασικό πρόσωπο θα χρησιμοποιήσει αλλού (όπως μια φίλη ή φίλο στο σπίτι s), κινητά τηλέφωνα, PDAs, Βατόμουρα, και οποιαδήποτε άλλη ψηφιακή συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα MP3 players, όπως iPods, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση εγγράφων ή σημαντικά αρχεία.

3 Πώς μπορεί να θανατωθεί η συλλογή;

Μέθοδοι για τον περιορισμό του αριθμού των αρχείων που συλλέγονται μπορεί να περιλαμβάνουν τη συλλογή μόνο αυτά σε ορισμένα χρονικά διαστήματα ή μόνο εκείνα που περιέχουν επιλεγμένες λέξεις-κλειδιά ή όρους. Αυτό μπορεί να γίνει είτε πριν ή μετά από ένα ολόκληρο σκληρό δίσκο συλλέγονται forensically. Γνωστή φιλτράρισμα αρχείων μπορεί επίσης να μειώσει τη συλλογή με αφαίρεση πρότυπο αρχείων εφαρμογή κοινών για όλους τους υπολογιστές (όπως το Microsoft Windows logo αρχείου).

4. Πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης / κρυπτογραφημένα αρχεία;

Τα κρυπτογραφημένα αρχεία δεν μπορούν να διεκπεραιωθούν μέχρι την κρυπτογράφηση έχει σπάσει. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα αρχεία με τις ακριβείς ή παρόμοια ονόματα μπορεί να είναι διαθέσιμα χωρίς τη χρήση κωδικών πρόσβασης ή κρυπτογράφησης. Θέσεις αρχείου μπορεί επίσης να παρέχει πληροφορίες σχετικά με την αξία αποκρυπτογραφήσεις παρέχουν. Η αποκρυπτογράφηση μπορεί να απαιτήσει σημαντικό χρόνο. Μερικές φορές ένας κωδικός πρόσβασης μπορεί να επιτευχθεί απλά με την ερώτηση για αυτό, έτσι αυτό πρέπει να είναι το πρώτο βήμα. Αν αυτό αποτύχει, χρησιμοποιώντας μια κλήτευση μπορεί να είναι επιτυχής.

5. Πώς θα πρέπει να ε

Tidak ada komentar:

Posting Komentar